2011. február 17., csütörtök

Pénz befektetése nélkül pénzt kereshetsz

Szeretnél pénzt keresni pénz befektetése nélkül? Dolgozol, de szeretnél még többet keresni? Munka nélkül vagy, de szeretnél pénzt keresni? Tanulsz vagy kismama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged! Nincs szükséged semmi kezdeti tőkére!!! Napi 1 óra munkával hetente kereshetsz 5-3000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan.

Pénz hirdetésből- klikkeléssel

PTC- Paid To Click
Azért is kaphatsz pénzt, hogy  linkekre kattintva, a megnyíló oldalakat bizonyos ideig megnézd. 
Általában 10-30 másodpercig kell a hirdetett oldalnak nyitva lenni.
Ezek az oldalak elég kis összegeket 0,1-1 centet fizetnek egy - egy linkért, de a munka is nagyon egyszerű, 
bárki végezheti, nincs tétje az esetleges tévedésnek. 
Már kis összegeket( 1 -8$ ) is utalhatsz  a PayPal, vagy AlertPay számládra és az jó érzés, ha gyorsan a ;
számládon látod a pénzt. 
(Számlanyításhoz segítség:

Sign up for PayPal
and start accepting credit card payments instantly.

Különböző regisztrációs csomagokat választhatsz, ami befolyásolja a klikkenként kapott összeget és a darabszámot. 
Mindenhol hozhatsz be embereket, akik után különböző nagyságú jutalékot kapsz. Így ugrásszerűen 
növekedhet a bevételed.

PTR-PAID TO READ

Ezeknél az oldalaknál a regisztrációkor megadott email címedre emaileket kapsz,
 és az ebben levő linkre kattintva jutsz el a megnyitandó oldalra, amit az előbbiek szerint nyitva kell tartani. 
Az emailekben a "Paid to click" után következő linkre kell kattintani.
Az egész munka nagyon hasonló a  PTC-hez.

Néhány fizetős PTC oldal

Itt azokat az oldalakat találod, amelyek fizetnek, vagy legalábbis még nem szerepelnek a nemfizetők listáin..

Regisztrációhoz kattints a képekre.

CashHits, kifizetés: 1 $, PTC, PTR, PTS 

A nagy lehetőség a Cashnhits oldalán a Facebook lájkok adása, amelyért viszonylag jó pénzt kaphatunk.
Talán már magadtól is rájöttél, hogy ehhez az Earn Money menüben az FB Ads menüpontot kell választanod, amely fentről a 4. a sorban. Sajnos jelenleg ez a pénzkereseti funkció inaktív, bár a hírek szerint jobb kereseti lehetőséggel fog visszatérni. Amint a funkció újra aktív lesz, jelentkezem róla. 
A második pénzkereseti lehetőség az oldalon a PTC reklámok megtekintése. A napi hirdetések száma átlagosan 30 darab, azonban ezek a nap folyamán folyamatosan jönnek elő. Általában az esti órákban néhány ideiglenes reklám kivételével mind láthatóvá válik. A reklámok értéke különböző $0.001-$0.01 értékűek. 
A PTC reklámok megtekintéséhez az Earn Money menüpontban a PTC Ads-ra kell kattintani.
cashnhits - PTC menü.jpg
Amiben különbözik az átlag PTC oldalaktól a felépítés, hogy itt szalagokban vannak a reklámok feltüntetve. A hirdetésekről minden adat látszik, mennyi az értéke, mennyi ideig kell nézni stb. Azok a hirdetések, amelyek mellett a "Forced View Ad" felirat van, megtekintéskor nem engedélyezett a böngészőből való elkattintás. Ilyenkor az óra megáll, visszalépéskor pedig folytatódik.

cashnhits - PTC ads.jpg
A reklámidő lejárásakor itt a hitelesítéshez ki kell választani a felbukkanó 4 számjegyből a keresett darabot. Csak ez után íródik jóvá a hirdetés értéke. Néha előfordul, hogy robotvédelem gyanánt szöveges captcha kódot kell megoldani, de ha régóta internetezel ez nem lehet gond.
cashnhits - ellenorzes.jpg
Az elérhető napi bevétel ebből a szegmensből napi 3-4 cent. Vagyis az autosurffel együtt már 6-7 cent is meglehet. S ez még nem minden...

Ha már sikerült regisztrálni az oldalra, akkor nézzük meg milyen lehetőségeink vannak. Ez az oldal annyiban különbözik a többitől, hogy itt nincs lehetőség tagok bérlésére. Tehát itt csak saját csapat építésében gondolkozhatsz, amelyre több oldal is szakosodott.
Az első pénzkeresési mód, ami kiemelten kezelendő, az úgynevezett "Autosurf". 
Miről is szól ez? Az oldal tetején lévő menüben keressük meg az "Earn Money" menüpontot. Az itt található listában a második helyen találjuk ezt a lehetőséget. A mellette lévő zárójeles szám mutatja a rendelkezésre álló reklámokat. Ez a mellékelt képen éppen nulla, de ez ne tévesszen meg titeket.
cashnhits - autosurf menü.jpg
Az Autosurf pontot kiválasztva, egy új oldalt kaptok, ahol az épp érvényes feltételeket olvashatjátok, valamint az elérhető napi bevételt, ebből a formulából. Jelenleg egy reklám értéke 0,000121 dollár. Ez ugye vajmi kevésnek látszik, de szépítsünk a képen. A reklámok mennyiség 250-300 körül mozog jelenleg naponta. Vagyis 250-nel szorozva az így kereshető összeg 3 cent. 
S mit kell ezért tenni? Kattintani a Start surfing gombra a lap alján, ami után egy felugró ablakban kell ismét ezt a gombot megnyomni. Ezt az ablakot nem szabad bezárni! Ennek hatására Youtube videók kezdenek pörögni, szépen egymás után hosszabb-rövidebb időkre. Ha zavar a videók hangja, akkor ezt a lejátszónál történő halkítással kezelheted. A bónusz pedig az, hogy a videókat nem kell nézni közben, csak hagyni, hogy a böngésző dolgozzon. 
Tehát úgy keresel naponta 2-3 óra gépidővel 3 centet, hogy a futtatáson kívül semmi dolgod nincs. Emellett játszhatsz, tanulhatsz, dolgozhatsz, filmet nézhetsz vagy bármi ami tetszik. Ugye, hogy ajándék pénz?
Csak, hogy a kedved megjöjjön, egy kis mikro-makro számítással buzdítanálak.
1 nap - 3 cent, 1 hónap 90 cent, 1 év 10,8 dollár vagyis mai árfolyamon 10,8*231,48Ft= 2499,984 Ft. 
Sok kicsi sokra megy...

Cashnhits - regisztráció

A Cashnhits oldal működése egy picit összetettebb mint akár a Probux-é, vagy a Neobux-é. Azonban megijedni nem kell, viszonylag könnyen kereshetünk pénzt ezen az oldalon is.
A regisztráció megkezdéséhez kattints a fenti bannerre. A megjelenő oldalon a jobb felső sarokban találod a Register menüt, amelyre kattintva a kitöltendő űrlaphoz jutsz. A mezőket értelemszerűen kell kitölteni. Ami ezen az oldalon újdonságként érhet, az először a "Personal PIN". Ezzel a PIN kóddal tudod hitelesíteni a pénz kikérésed. Ez számodra többlet biztonságod ad, hiszen ha bárki be is jutna a fiókodba, a PIN kód ismerete nélkül nem tud pénzt levenni az egyenlegedről. Természetesen nem javasolt, hogy a bankkártyád PIN kódját add meg...
A Security résznél egy robot elleni védelemnek kell megfelelned, vagyis a képen látható szöveget kell beírni az alatta lévő sorba. Jelen képen pl.:"no holds barred". Ezután el kell fogadnod az oldal szabályzatát "Terms of Service..." -> Yes, I accept opció kiválasztásával. Értelemszerűen az elutasító válasszal a regisztráció nem történik meg.
cashnhits urlap.jpgHa minden mezőt kitöltöttél, akkor kattints a [Create Account] gombra. Ezzel a regisztráció be is fejeződött és azonnal az oldalon bejelentkezve találod magad. A lehetőségeket a következő posztban mutatom be.
Ismerkedjünk meg egy olyan oldallal, amely nem csak PTC reklámokat kínál pénzkeresésre. Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van róla és nem utolsó sorban már fizetett nekem! A kifizetési bizonylat megtekinthető ITT
Ez az oldal nem más, mint a cím is mutatja - a Cashnhits!
Számos lehetőségünk nyílik a pénzkeresésre, amelyet rövid sorozat keretében be is fogok mutatni nektek. Amit én aktívan használok, az a PTC reklámokon kívül a Facebook lájkok sűrű adogatása (a keretek között) illetve az autosurf funkció. 3 dollár előfizetéssel (amelyre a keretet az oldalon kapartam össze), most naponta 10-20 centet is lehet keresni. Ez ugyan nem sok, de mivel az oldal tényleg fizet, az itt keresett összeget átfordíthatom majd a Neobux vagy a Probux oldalra a fejlődés gyorsításához.
Ne várjatok sokáig, regisztráljatok még ma!

FORGALOMNÖVELŐ OLDALAK - CASHNHITS

A bérelt tagok összegyűjtése mellett természetesen hasznos lehet általunk "beszervezett" embereket alkalmazni. Klasszikus nevén említve, az un. direkt referáltak szerzéséről beszélünk. Ilyen embereket először a rokonságban kereshetünk, de ennek a létszáma véges, nem beszélve arról, hogy mennyire fognak minket hülyének nézni.
Természetesen van más mód is direkt referáltak szerzésére. Ehhez nem kell mást tennünk, mint az adott ptc oldalon lévő "referral link"-ünket reklámozni. Ezt több módon is megtehetjük. Reklámozhatjuke-mailben, postán, újságban, készíthetünk saját weblapot vagy akár indíthatunk blogot is.
Ha nem vagyunk barátságban a honlapszerkesztések világával, akkor jönnek képbe, az erre a célra szakosodott oldalak, amelyekkel közvetve még pénzt is kereshetünk. Elsőként a cashnhits oldalt ajánlom nektek.
Ezen az oldalon a pénzkereseti lehetőségek mellett a "Click Exchange" programban való részvétellel népszerűsíthetjük az általunk használt ptc oldalakat, a saját ajánló linkünkkel. Ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy felhasználókat szerezzünk. 
Én először munkanélküli voltam mikor elkezdtem nem rég a netten dolgozni, de most annyit keresek, mint aki a létminimumon él. Ez az idő kb. 4-hónapja csinálom, nem dolgozok 2-3 óránál többet itt részletesen, megismerheted mit kell tenni erre segítségedre, készítetem egy anyagot ami alapján eltudsz jutni egy szintre ezt meg találhatod 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése